"Gaja"
Waze wangihlekisa ndoda. Kunini ngagcina igama elithi "gaja".
Kithi phela ijimango iyaphekhwa ,ifirst grade hayi okokudlala.Indoda ma ingayithi gaja, bewubona ibophu buso, ize itshaye isifuba ngoba kutsh'iphaphu lendoda phela. Sengiyayibona linto oyinathayo; kungaba yiJohn Walker kumbe i Fishi igili. Uthi ukuyinonga phela sihlobo, otherwise uzogcina ususephula izinto zeNdiya lakho.If bekuyibhiya bewuzasebenzisa elika "mothu" hatshi u"gaja".
I radio yesuthukhesi was standard kwelikaMthwakazi. Ungasatsho inalithi isithundubele kumbe i batri seliphela mandla. Aye vela ama cebo; kwakungangcono kuyobolekwa ko naSidwedwe i phati iqhubeke. How about the mentality yokugida around the radio, ububuka umganu ubhoda; uthole uthuli seluthe mu, osisi babe befafaza amanzi ukuthi keluthi yemu.
Lalelake MG, kusurvival kit yakho of Christmas at work: availability of inyama( ebrayiweyo), ipapa, i airtime enengi ma ungenelisi ukudlala ngefoni yeNdiya so that ukwazi ukuxhumana labazalwane bakho abangaphandle uzwe ukuthi zikhuphani. Enjoy uShayaFM ,kuze kuthi nga iGagu limnxusile mani, yiresource kaMthwakazi enhle kakhulu u ShayaFM.