Inkundla3
Who's Online Now
0 members (), 30 guests, and 1 robot.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Ad
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Rate Thread
Page 2 of 2 1 2
Ndunankulu
*
OP Offline
Ndunankulu
*
sesihlala zidliwe ingani singama temba, izinto ze bosso ngamasimba wodwa.......... mina kade ngatsho asixotsheni okungama players kwesishoneni e qembini kusithelela umnyama phela, okungabantu lokhu kuza lama agenda akho e thimini they dont have heart for bosso at all, do u mean to tell me ukuthi out of i matebeleland yonke bosso can not scout for about 30 players who are die hard bosso lovers abantu abafuni ukufel aku bosso , abantu abazaithi nxa ibosso idliwe ubone bekhala hayi okungamasvina lokhu okuza kulenjongo zabo ku bosso......... mina sengikhathele ngama draw loku dliwa lokhu awahambe mani amashona lawa sesifuna ukubon ai bosso esiyaziyo thina.

Zonda Mthakathi
K
Sakhamuzi
Sakhamuzi
K
Ekuhle.

You have my vote.

Yimi okaMblazi.

Z
Nkosi
Nkosi
Z
Bafowethu.

KANTI TSHISA SEWATSHISA I COMPUTER NA? SICELA AMA UPDATE PHELA.

Li Zwangendaba.

N
Mafikizolo
Mafikizolo
N
Mfowethu lungisisa amaspelling akho ngoba usimoshela ulwimi lwethu thina abakaMthwakazi[abetshabi hatshi 'abetshabi']

N
Mafikizolo
Mafikizolo
N
Its 'abetshabi' not 'abetshabi'

Ndunankulu
*
OP Offline
Ndunankulu
*
Originally Posted by nqameni
Mfowethu lungisisa amaspelling akho ngoba usimoshela ulwimi lwethu thina abakaMthwakazi[abetshabi hatshi 'abetshabi']

Kanti inkinga yakho ingaphi NQAMENI? uthi mina ngilungise ulimi lwami kodwa wena nguwe obhayizayo futhi, angiboni ukuthi uthi ngilungiseni ngoba wena ubhale same spellings nje.......... i think wena nguwe okumele ulungise olwakho ngoba it's ULIMI and not ULWIMI, manje osemosha ulimi lwabanye ngubani khonapha?

Zonda Mthakathi
Ndunankulu
*
OP Offline
Ndunankulu
*
Originally Posted by Zwangendaba
Bafowethu.

KANTI TSHISA SEWATSHISA I COMPUTER NA? SICELA AMA UPDATE PHELA.

Li Zwangendaba.

Uthini zwangendaba , long time ndoda hope u had a wonderful xmas and a happy newyear
hayi mina ngikhathele ngezinto ze bosso mfowethu too much mashona e qenjini uyazi lokuyilandele soku dondisa phela, sizabona lonyaka less hope baza offloader amashona wonke abuyele kibo.

Zonda Mthakathi
Page 2 of 2 1 2

Moderated by  Jakalas 

Link Copied to Clipboard
ShoutChat
Comment Guidelines: Do post respectful and insightful comments. Don't flame, hate, spam.
Advert