THIS FORUM HAS NOW MOVED TO WWW.INKUNDLA.COM/FORUM.
Links

Inkundla Recent Posts
Who's Online
0 registered (), 4 Guests and 1 Spider online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
Ngwako, flamz, kyotik, nyawana, Manqotshana
2964 Registered Users
Topic Options
Rate This Topic
#17269 - 11/07/05 07:49 PM Khetha phakathi kokubili!
MaJamela Offline
Ngqwele

Registered: 10/04/05
Loc: Emaguswini
Sithi ulowakho om'thandayo, kodwa alikajwayelani kangako. Kungangcono uwe kumbe usuze?!
Khetha okukodwa!!! Akuvunyelwa ukungakhethi!

#17270 - 11/07/05 09:57 PM Re: Khetha phakathi kokubili!
see Offline
Mafikizolo

Registered: 07/26/04
Loc: bagdad
mina ngithi kungangcono uwe ngoba laye nxa engakubona usiwa angakuzwela athi kumbe yimistake ukhubekile abesekugama. Kodwa ungasuza ha- angazi umuntu wabantu angenzani.

#17271 - 11/07/05 10:13 PM Re: Khetha phakathi kokubili!
ng'xoshiwe Offline
Sakhamuzi

Registered: 08/12/05
Loc: Ezinangeni
Kanti ukusuza kubi ngani? Ngoba nanku phela kwadalwa. Iphunga lomsuzo alimnandanga kodwa ke kwadalwa ukuba umzimba uthukulule ithumbu ngendlela yomoya phezu kwezinye. Nanku phela lakho ukubhodla kungakhipha iphunga elingamnandanga. Mina ungangala ngoba ngisuzile mhlalokho ngingayibonga iNkosi ngoba ingisindisile eliweni lobubi.

#17272 - 11/08/05 05:48 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
Dokotela Offline
Nkosi

Registered: 05/11/04
Loc: Emkhathini
Ngikhetha ukusuza lapho Jama. Ngibona kubalulekile ukuthi ngehlukane lomoya ongafunekiyo emzimbeni ngokukhulula imisipha yethumbu.

#17273 - 11/08/05 09:51 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
MaJamela Offline
Ngqwele

Mina ngangcono ngiwe. Ukuwa kungcono ngoba lo engilaye uyenelisa ukuthi angiphakamise, besekusiba romentikhi. Ukusuza, kungangiyangisa sibili! Ikakhulu umsuzo lowana olomsindo!!!

#17274 - 11/08/05 11:34 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
mkhize ozikhizayo Offline
Nduna

Registered: 05/30/04
ukusuza kungcono kakhulu ngoba uyazikhulula ngemimoya engafunakaliyo emzimbeni kuhle njalo ngokuthi ubuya uzikhulule emuntwini(umdeni) wakho
ngokuvezela obala ukuthi ukhululeke kanjani ma ulaye.kufane lokusheya amasikhilithi(secrets)

phumela egcekeni mntakamama ubethwe ngumoya njengomtshayeli wetalakitha.kufana lokuya ngaphandle loba ukucitha awuzake uzwe ukuthi uzwa usiba (free) utshaywa ngumoya njengomuntu oyabe esokomunye umhlaba.

kungcono ukuhlukana lomsuzo.

#17275 - 11/09/05 12:01 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
Gaselomhle Offline
Ndunankulu

Registered: 08/25/05
Loc: Buqamama
I do not think there is need to compare these two ngoba ukuwa yingozi makhaza which may be beyond one's control and ukukhupha umoya yinto yemvelo. I think in a relationship both should happen ukuze ubone ukuthi omunye wakho uyisima kanjani. Because his/her reaction to these two may communicate something about the person. Mina ke for the sake of the relationship I wouldn't be embarrassed by any of these two nxa sezithe zenzeka. Kukanti for my safety kungcono ukukhupha umoya ngoba akulimazi umzimba wami. Ekuweni ulakho ukulahlekelwa lizinyo.

#17276 - 11/09/05 12:38 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
bunandi kill me Offline
Ndunankulu

Registered: 09/20/04
Loc: ezintembeni
MINA NGIYA PREFER UKUFUSHULA NGOBA WONKUMUNTU CAN DO. IMAGINE YOU WOULD HAVE PUT AN EFFORT TO LOOK A MILLION DOLLARS THEN UWELE EMANZINI.YOU DONT HAVE A CHOICE EXCEPT TO GO HOME AND CHANGE BUT UKUSUZA NGIQINISDA IKHANDA NJE VELE NGIDLI SIRI. OR NGIMTSHELE UKUTHI JEKI SENGISUZILE

#17277 - 11/08/05 04:56 PM Re: Khetha phakathi kokubili!
mninimuzi Offline
Nduna

Loc: EMNQAMLEZWENI
Mina ngingafikelwa ngumsuzo ngihle ngisuze,ngoba ngingawugcina ngingacina ngibrama ngisithi ngiyasuza.lkakhulu ma ungumuntu ozidlele amabele

#17278 - 11/08/05 05:30 PM Re: Khetha phakathi kokubili!
ILembe Offline
Sikhulu

Registered: 05/01/05
Loc: Tjolotjo
ukusuza is an act of art ebantwini abasothandweni uyamtshela omunye wakho ikakhulu nxa libabili ukuthi sengitshaya ubhekleza or iRPG(rocket propelled grenade) kumbe iLMG(light machine gun) uwudubule nje umele ecele iphunga lihambe ahle akwazi ukuthi you are a liberal not a conservative nxa usemoteni uvule amawindi lesunroof.

kulomunye ujaha owayesedeliswe yintokazi enhle okwamagama wayithayimela isiyazinceda ethafeni ithe nje iqala wavumbuluka wayibamba ikhanda lokhu iquthile wathi ngikuthanda unje. wahle waqonywa khonapho ujaha wahwatsha itissue paper emhlophe nke wayesula intombi yakhe yakhohlwa ngamahlamvu lezikhunyana. injalo lento.

#17279 - 11/08/05 07:32 PM Re: Khetha phakathi kokubili!
matshetshe Offline
Ngqwele

Registered: 09/16/05
Loc: bulawayo
ngikhetha ukusuza one time kuphele lokhu , ukuwa hatshi ,futhi umsuzo yiprivate yethu sobabili but ukuwa ngizabonwa lamabomankala ukuthi khangela uwile ehamba lezifresh , vele ngeze ngiwe Maja sithandwa sami bazakuhleka abantu bathi ijaha lakho liwile lawe uzaba emballasidi ntozami vele angifuni ukukufaka abantu amehlo phela ngiyakuthanda blind but okomsuzo yibedroom affairs lezo its between you and me

#17280 - 11/08/05 11:01 PM Re: Khetha phakathi kokubili!
Bhudaza Offline
Ndunankulu

Registered: 11/09/02
Loc: Byo, Mthwakazi
Mina vele ngisuze nje bese ngithi nguye umnikazi wecala, abesesiba lenhloni axolise kimi ukuthi usuzelani phambi kwami!

#17281 - 11/08/05 11:25 PM Re: Khetha phakathi kokubili!
mninimuzi Offline
Nduna

Loc: EMNQAMLEZWENI
Vele ukusuza yizo yizo.So eyomsuzo iyawina la.

#17282 - 11/09/05 08:00 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
Khanka Offline
Sikhulu

Registered: 07/03/04
Loc: Eguswini
AAH JEKI UKUSUZA KUNGCONO,UBUSUQINISA IKHANDA WENZE ENGANI AYISUWE NXA KULABANYE ABANTU EDUZE NXA KUYINI LODWA UZATHI,WENZE NJE ISPEECH/I-JOKE NJE UTHI EISH AMADLOZI AWALAFEYA,
NXA OMUNYE WAKHO ESITHI WHY? WENA UVELE UTHI ANGIKHUPHISE UMOYA.
NXA UNGAWELA PHANSI NDODA UFEYINTE BESEBEKUKHUMULA UTHOLE UKUTHI UGQOKE I PHENTI ELIDABUKILEYO SEKUWESI PHELA.

#17283 - 11/09/05 08:14 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
Khanka Offline
Sikhulu

Registered: 07/03/04
Loc: Eguswini
ONOTHER THINK UNGAWA KHONA LAPHA NXA USUWILE UTSHAYE PHANSI NGOMLOMO UTHI UYAVUKA USULENHLONI UWEFUTHI ,NGESIKHATHI OMUNYE WAKHO EZAMA UKUKU BAMBA UWE FUTHI QHUU IZINYO WA SELIPHUMILE ,USULESIKHEWU ALISAYI LASE LUNCHINI/UKUDLA KWASEBUSUKU,UHLE UQHOBE KONKE JEKI,LOWAYANA OSUZILEYO BASEBHAYISIKOPO MANJE LINA LOKHE LILAYINILE EMPILO CABANGA NDODA.NEXT NEXT NEXT UNGU NUMBER 81.NXA UFIKA OMUNYE USEZE WAYA EMSEBENZINI BAKUPHE AMA PAIN KILLA AMA KHISIMUSI WA FOR THE WHOLE WEEK.SEBE KUBIZA SKHEWU UZWE AAH JEKI UMAKHINTE UBAMBE USKHEWU,NXA LISASE SIKOLO KUZE KUBE NGCONO NXA SELIKHULILE(GROWN UPS)

#17284 - 11/09/05 08:34 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
Gaselomhle Offline
Ndunankulu

Registered: 08/25/05
Loc: Buqamama
Lembe: ungahlukumezi imbambo zami kanje, Wambona kuphi lowo ndoda we-tissue emhlophe, kumbe enxenye nguwe.

#17285 - 11/09/05 09:06 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
matshetshe Offline
Ngqwele

Registered: 09/16/05
Loc: bulawayo
lembe
ungezinjalo mfowethu imbambo zami sezibuhlungu ,wavele wamuthi xhaka ekopo wasekhipha iklinex ,but uthando olunje lami ngiyalufisa bro wami ,Majamela kambe ungayitshiya indoda elesibindi esinje?

#17286 - 11/11/05 12:11 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
S'xaxa Offline
Mafikizolo

Registered: 05/16/04
Loc: SA
Mina ngibona angani indaba siyengula phezulu. Kuyangokuthi uwe njani wasuza njani. Nxa uwe awazewatshayeka ngendebe yomlomo langelihlo phansi, hatshi kuyakhulumeka. Nxa lakho usungani nguTyson bembumbe kakutsha ngu Evender usengxakini ethile. As'khulumi phela nxa uphinde wephuka izinyo! Ukuzwelwa yintombi entsha madoda! Yikucengw'is'thunzi lokho.

Ngapha ngaku 'vertical take-off', umehluko usekuphumeni kwe emmissions zakhona. Nxa kumane kwathi lanqu, mina ngibona angani vele ungavalelisi - thutha khona es'gabeni. Lokho ngama privileges asebethethe. Umntanomuntu umqale ngeleqaqa ungakamthumeli alamakha anukelelayo? Hayi-bo! Nxa kuvele kwavungama nje (kungcono nxa kuqatha) ungethuki mfo; lokhuya kuyachaza ubudoda (excuse the pun) bakho. Kodwa nxa kubentswilina mina ngibona sekukuchayile ukuthi awusindoda -uyisixha soqhuqho (bundle of nerves). Usuhlufuna ukuzitshiya vele lingakaqali, pho uzakumela?

Kusiyangokuthi uphume njani, ngangcono iphutha lami kube yikusuza.

#17287 - 11/11/05 12:30 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
MaJamela Offline
Ngqwele

Matshetshe, leyo ndoda angehlukani layo kuzekuyovalwa! Kodwa isibindi sakhona siyethusa!

#17288 - 11/11/05 11:19 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
nomakanjani Offline
Ngqwele

Registered: 06/07/05
Loc: Ng'khaya
Bhuuuuuuuuuuu! pratatatatata, fushuuuuuu, ntwiyiyiyiiiiii! brapatatatata! Khetha okufunayo. Ongasuziyo yisilima, lowayo yisilima. Nxa laye loyo nyulavu engasuzi kukahle, kodwa uJesu wababuza abafarisi ukuthi ongonanga kaqale ukujika ilitshe esifebeni, siyakwazi sonke okwenzeka lapho. Nxa ungithanda suza lami uwe lami kuze kuyovalwa. Nomakanjani, ongasuziyo kubo kuyalanjwa kuyafiwa ngendlala, ngoba nxa kudliwa ikakhulu khona okwakithi okwakha imizimba okubalisa ondlubu, mviyo, ndumba, zambane, mumbu in its different forms, hayi bo kusamele kubelempumela evame ukukhokhelwa ngumoya lo esiwubiza umsuzo.

#17289 - 11/12/05 09:42 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
Zwangendaba Offline
Nkosi

Registered: 04/27/03
Loc: New York, New York, USA
Bafowethu.

Eiisshhhh! Inzima le indaba.

Mina ngikhetha ukusuza, ngoba kuzakuba yindaba esizahlala sikhumbuzana ngayo uthando lwethu lonke size siyekufa. AKUVUNYELWA PHELA UKWALANA, hk hk hk.

Li Zwangendaba.

#17290 - 11/12/05 03:29 PM Re: Khetha phakathi kokubili!
Mabila Offline
Nkosi

Registered: 05/14/04
Loc: Ayowa
Indaba kayikho egcekeni le Bandla.. Chaza Jamela Mama ukuthi bawa besenzani laba bantu. Bayazihambela, bahlezi phansi, bayadla kumbe babukele iHighlanga hk hk hk?

#17291 - 11/13/05 05:45 PM Re: Khetha phakathi kokubili!
MaJamela Offline
Ngqwele

Akukhathalekile ukuthi lenzani lalowo ongowakho, isitshuweshini, loba yiphi iyasebenza lapha.

#17292 - 11/14/05 09:00 AM Re: Khetha phakathi kokubili!
Nomangqika Offline
Ntandokazi

Registered: 11/11/05
Loc: lupane
ukumpentsha kungcono ngoba ma kungayisiwo olomsindo ngephunga you can get away with it ,kodwa ma kuyilowo okhulumayo ngephunga uzaba namahloni kodwa nihlekisane ngakho lomunye wakho, ungabona ethukuthela kutsho ukuthi kukhona okungalunganga ngaye tshiyana laye uzakuhlupha ngaphambilini ngoba yimvelo.

#17293 - 11/14/05 06:49 PM Re: Khetha phakathi kokubili!
kaMjaji Offline
Nduna

Registered: 06/08/04
Loc: ESkwakweni
Majamela dade
Mina ngingowokufushula ngiqinise ikhando ngimbuze omunye wami ukuthi ulunywa yisisu na!

Moderator:  Jakalas 
ShayaFM
Shaya FM is currently OFF AIR. Sorry to disrupt your listening. Your favourite radio station will be back on air ASAP!
New Topics
May
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Top Posters
Mabila 2123
Zwangendaba 1391
Dokotela 1298