THIS FORUM HAS NOW MOVED TO WWW.INKUNDLA.COM/FORUM.
Links

Inkundla Recent Posts
Who's Online
0 registered (), 4 Guests and 1 Spider online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
Ngwako, flamz, kyotik, nyawana, Manqotshana
2964 Registered Users
Page 2 of 2 < 1 2
Topic Options
Rate This Topic
#33176 - 01/14/07 07:34 AM Re: UKUSONTA LOKHUTHETHELA [Re: Mahlab'ayithwale]
Zwangendaba Offline
Nkosi

Registered: 04/27/03
Loc: New York, New York, USA
Bafowethu.

Baba Mahlaba, angidingi MBANGO. Mina ngingumuntu othanda ukubamba indaba bude-bude.

Ngincindezele okulobe phezulu:
___________________________________________________________________________________
however you get or communicate with him does not really matter but sinanzele ingalahleki
___________________________________________________________________________________

Mina ngizakuthi, "It really matters how you communicate with him. Because the way you do is the way he has made you to."

For that reason, uthi wena, ....."but sinanzele(le) (s)ingalahleki" Which is VERY TRUE what you say ngoba singathi "IT DOES NOT MATTER" sesilahleka.

Awubheke lamhlanje abafundisi sebetshadisa indoda endodeni. Because it DOES NOT MATTER. Bahle balahleka ekuqaleni lamhlanje UBULEMBU sebusehlula ukuthi babukhuphe endleleni ngoba layo abasayazi ukuthi iqonda ngaphi.

Yinde-Yinde lindaba. Makhosi.

Li Zwangendaba.

#33532 - 03/14/07 01:31 AM Re: UKUSONTA LOKHUTHETHELA [Re: Zwangendaba]
Zela Offline
Sakhamuzi

Registered: 01/19/07
Loc: South Island,NZ
Eish manje li thread ingikhumbuza umame we Shaya FM owafona ethi u confussed ngento lezi,talking of bible and isintu etc.Ngingazi noma waye dlala nje ngokubana wayezwakala engumuntu oyisiphoxho nje but mina ngayi thatha serious indaba le ngoba ngikhulele emzini okhonzayo kodwa ke lami angazi more ngento lezi masezicubungulwa umdabuko wazo etc.Ngasala nje lami ngizibuza ukuthi kodwani iqiniso silalo yini ngokuthi umhlaba usebenza kanjani lo.Thina abamnyama kuqondile na ukuthi sikhanye siyithi esiqakathekisa ibible isintu sethu sisithi singusathana -njani kanti?How do we know sibi sibili ukuthi esikulandelayo yikho sibili ngokubana nanku umuntu omnyama nguyena odubeka more..Siyazi sibili ukuthi why umhlaba uyilokhu oyikho khona manje and why things happen?Kanti vele khona okwamadlozi lokhu why thina abanikazi singafuni kuzwa ngakho,sikuzwisise sizitshela ukuthi sizwisisa ibhayibhili?

Mina noma ngisonta,iqiniso yikuthi ngikubona kulungile ukuhlangana labanye enkonzweni,ngijabuliswa yikuhlabela kuchoir etc kodwa angikamboni uJesu njalo ibhayibhili kangikalizwisisi nje lami njengalumame ngoba ngibona abanye ma bekhuleka baze bakhale inyembezi,batshaye imiduli ,behlabe umkhosi-mina ngikhule nje eCatholic kuthuli,umuntu ukhulekela enhlizweni yakho loba ungazwakalanga uhlaba umkhosi,kanti uNkulunkulu angithi ubona yonke into njalo lokucabangayo nje ungaphumeselanga?

Asazi njalo,ngingaphetha ngokuthi mina loba ngingazi konke ngomhlaba lempilo nje jikelele-I would rather die believing that God is there and find out otherwise rather than live impilo yami yonke not believing to only find out God actually exist!!Kakuncono nje,okhokho labo badalwa nguye Mdali?

#33535 - 03/14/07 01:53 AM Re: UKUSONTA LOKHUTHETHELA [Re: Zela]
Zwangendaba Offline
Nkosi

Registered: 04/27/03
Loc: New York, New York, USA
Bafowethu.

Mina engikubeka lapha yikuthi IBIZO elithi "GOD" libizo lika KHOKHO wesidalwa sama CAUCASIAN.

Ngalokho, akuqondanga ukuthi sithi O-Nkulu-Nkulu sesimbiza ngebizo lesidalwa sakhe.

Ngifuna siqaleni khonapho. Besesiyilonda indaba.

Li Zwangendaba.

Page 2 of 2 < 1 2

Moderator:  Jakalas 
ShayaFM
Shaya FM is currently OFF AIR. Sorry to disrupt your listening. Your favourite radio station will be back on air ASAP!
New Topics
May
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Top Posters
Mabila 2123
Zwangendaba 1391
Dokotela 1298