THIS FORUM HAS NOW MOVED TO WWW.INKUNDLA.COM/FORUM.
Links

Inkundla Recent Posts
Who's Online
0 registered (), 9 Guests and 1 Spider online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Newest Members
Ngwako, flamz, kyotik, nyawana, Manqotshana
2964 Registered Users
Page 1 of 4 1 2 3 4 >
Topic Options
Rate This Topic
#25816 - 04/28/05 04:02 PM Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Msupatsila Offline
Ndunankulu

Registered: 04/07/05
Loc: Solongo Life
Oya ngisakhumbula:

Umacatshelana,
UARA
Country game,
Ukubhaqa insema
ngisakhumbula

Ngiyazi abantu have good experiences abangafisa ukusheya labanye ngingazi mhlawumbe already there is such a posting, ngiyidinge ngayiswela mthwakazi. Mana ngitshiye kunjalo otherwiz nginga poila. Ngifuna ukuza lazo kengilitsheke ukuthi ikudala yayimnandi nja. Siqala ukudla iSUN JAM, ukufika kwama condom, izukwa liseseyimali kwakukuhle ezweni, iGugurahundi isesekhona hatshi stories ezalamuhla.

Ngisakhumbula.

#25817 - 04/28/05 06:26 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Mabila Offline
Nkosi

Registered: 05/14/04
Loc: Ayowa
Mina ngikhumbula u Qwiiiiiiiiiiiii! Asiwabulalalnga nje amawindo ama next door bantu ngo qwiiiiiiiii hk hk

#25818 - 04/28/05 06:38 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
bunandi kill me Offline
Ndunankulu

Registered: 09/20/04
Loc: ezintembeni
mina ngikhumbula umafila

ma25

i draft

macuphelana

#25819 - 04/28/05 07:48 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
rev.lovejoy Offline
Sakhamuzi

Registered: 09/19/03
Loc: toronto
eshh mina ngikhumbula isinkwa esinye kumbe kwakuthiwa yi"tshongwe" kangikwazi ukuthi sasilani lesisinkwa kodwa sasimnandi akwamagama and sasithengiswa in small pieces and i wonder why its popularity didn't actually take off coz ngasicina ngisemncane blind emagrocer akoGaza eluveve.eshh bakithi those were the days!

#25820 - 04/28/05 07:58 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Msupatsila Offline
Ndunankulu

Mina ngikhumbula sidlala umacatshelana lokungabantwana kwelayini. Kumbe sidlala lokuyana okwemizi, mina ngingubaba. Zazizintle lezonsuku. Kangazi ukuthi ngokubhaha komkhuhlane abantwabethu basadlala leyo midlalo nje?

Wawuthola bebangisana ukufuna ukuba ngomama, kwakusatshaywa ngonyathelo oludala

#25821 - 04/28/05 10:07 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
NTSHONTSHO Offline
Sikhulu

Registered: 01/08/05
Loc: Montiriyali
AH FUTHI YA,MINA NGIKHUMBULA I SOUP ESASIYIPHIWA E PRE SCHOOL NGEZINSUKU ZABO "SELIGONJOLEZELWE",KUSAGQOKWA AMATHENDAFUTHI AMNYAMA AYEGUGA ABHOBOKE NGAPHANSI KUHAMBE SOKULENGA INTO ENGANI LIKHADIBHOKISI.SISAGQOKA AMA SANDAK LAMA NORTH STAR KUNGAKABI NGO ROCKSTONE LABO NIKE,ASAZIIII

#25822 - 04/28/05 11:34 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Mthoko Offline
Sikhulu

Registered: 02/04/04
Loc: G Skweya P.O Box Loxion
Mina ngikhumbula u Ski lo Nhayo sisamdlala ngamazuka lama sheleni.
Gone are the days shuwa. Engibazwelayo ngabantwana abakhula khathesi edubeni olungaka ekhaya.
Shame...

#25823 - 04/29/05 04:31 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
kaMjaji Offline
Nduna

Registered: 06/08/04
Loc: ESkwakweni
Mthoko
I topi lakelangikhanda ngidlala uSki mfethu. Needless to say from that day I never gambled baba

#25824 - 04/29/05 06:25 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Bhudaza Offline
Ndunankulu

Registered: 11/09/02
Loc: Byo, Mthwakazi
Umalalisa ngo "come thenesi" waqeda irathu zami.

Utap tap ngangiyinsthantshu, i hundred yayilula kimi [Big Grin]

#25825 - 04/29/05 10:28 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Mabonwabulawe Offline
Ngqwele

Registered: 10/14/03
Loc: Emlageni, eShamba
mina ngikhumbula 'umkara' owawulethwa yidairyboard.awu sikhule kahle thina sicatshangelwa hhayi manje abantwana baquleka left right centre ngenxa yendlala eyenziwa ngamabomo.

#25826 - 04/29/05 11:23 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Msupatsila Offline
Ndunankulu

Nxa ungumjida njalo wakhulela elokitshini, usakhumbula umbejo, owe zukwa hatshi isheleningoba isheleni lalibulalana.

Kithi njalo abakhulela emakhaya, lisawakhumbula amakhonsathi bandla? Awubonike lapha yikho phela abantu ababevheza khona amathalenta abawanikezwa ngumdali. Ngikhumbula imbube, amakwaya. Kwakumnandi kunjeya. Ngize ngikhumbule enye ingoma bandla nansi phansi lapha.

Kwakungo mnyaka ka 1963, lapho kwabakhona indlala enkulu

kuhlatshelwe kuhlatshelwe angisakwazi ukuthi kwakuthiwani nansi indaba lapha phansi

Chorus:
Ibass: Izifuyo zonke ezazikhona zaphela ngenxa yendla X angazi

Amazwi amancane (Osisi) Koma kuZambezi, koma kuLimpopo X angazi

Manje yayithi isihlatshelwa manje ichorus ngabafana be bass yayithiwa

Bass: Izibunu zonke ezazikhona zaphela ngenxa yendlala X angazi

Umfane Gwanda lo abamuthi ngu Sirumula engasitshela kahle.

eehh Muna Siru okae muna, bakae bome? Bakae bongwana muna?

#25827 - 04/30/05 10:43 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
soweto Offline
Sikhulu

Registered: 11/02/03
Loc: emazweni abanikazi
quote:
Originally posted by Bhudaza:
Umalalisa ngo "come thenesi" waqeda irathu zami.

Utap tap ngangiyinsthantshu, i hundred yayilula kimi [Big Grin]

umalalisa baba lami ngiyamgamula feya but amazwane ayephela topi, ukick and run yena lisamazi majida hk hk hk unayo wangikarabhisa ngomdala sengiqede izkopela zebhatshi lakhe hk hk hk

#25828 - 04/30/05 10:49 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
soweto Offline
Sikhulu

mina ngigamula ibayiskopo ka 2 emini sisiyabukela o bruce lee, bhadispencer,Klintisdudu, jekichan, Anjelamawo,therensi,nxa siphuma ebhayi sihle sifohle engotsheni sibukele igame yabo division one egroundini yesizinda, amathimu anjengabo pigot maskwew, red seal rovers, Dolphins, Rangemore rangers,gwanda ramblers, eish kwakumnandi ngalezo nsuku majida.

owangena ebhayiskopo yemini akaphakamise izandla ngimbone. Owangena eyesizinda akahle ephakamise zombili hk hk

#25829 - 04/30/05 03:10 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
kaMjaji Offline
Nduna

Soweto
Mina ngangibuleka topi ibhayi but sasibukela eMpoes lesTshobaneni. Sasijayele ukubabukela bonke laba obaqambayo uzwe iHall isisithi: Eyi!! Eyi!! LamaGod-father usawakhumbula yini?
Mina engikukhumbula kakhulu abadala bamabhayisikili. Sasijayele ukuthatha ipacket le gwayi(e.g. i 20 kingsgate) besesifaka inhlabathi then sifake izitompi kukhanye angangi liphaketi eligcwele imihlanga. I phakethi leli sasilifaka ku cycle track yabadala bemanda, besesicatsha eceleni. Uzabona umdala webhayisikili ebamba ibreki ngodlame. Adobhe iphakethi lakhe: Thina vele siyabe sesisifa ngohleko. Uzwe omunye esithi: Thenga elakho wena! kumbe Tshiya igwayi lami wena!: kumbe Uzacina ukubhema!
Uzezwa umdala esekhipha inhlamba eyabonyoko, elahlela iphakethi khatshana. I remember ngangihleka even sesingekhaya lomnawani umama athi lizahlanya lina

#25830 - 04/30/05 04:14 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
malimaza Offline
Sikhulu

Registered: 05/01/03
Loc: emqansweni wakofambeki
Bafethu ngiyakhumbula amagemu eliwita ngawo.Lmai ngadlala unayo,umafila,igemu yombejo eyezuka singavintsha sasisiya thenga ugqu/urunte simhlabe enjalo no drink with it {umbejo eskwakweni }bafethu those were the days.Bakhona yini abake badlala uski imali zeskul levy zaziphelela khonapho.Sasijwayele ujuflohla eluveve stadium sesisiyabona amathimu akudivision one osupersonic besadlalelwa ngoboyz malunga,labo amini soma and the coach kungu barry daka.Ithimu okuthiwa yi thornegroove layo sasiyandise ukuyayibukela igcwele o exe bamanga,lisayikhumbula i DUNLOP ithimu umakwinji soma phiri aqalisa ukuyidlalela engahambi kubosso kulotshomi okwakuthiwa ngu obrie who was a coach for it who used to throw the ball over a long distance when doing throw ins kodwa elixaba njani.Ngisakhumbula amabhayisikopho sisiyabukela oshangayijo,omonkey,

#25831 - 04/30/05 06:18 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
soweto Offline
Sikhulu

magents kwakublind kudambi, nxa siphuma ebhayi siyabe sesingo bruce lee kumbe omunye abeligayi. lisamkhumbula ukojaki lo one gandayi hk hk hk

e park empoyez kwakulama groups ayepefoma ebusuku ngensuku ze krizo, thina abanye saqala ukukhonjwa epark ebusuku.

Mfoka Mjaji topi uyakuqava eRio hk hk

#25832 - 04/30/05 08:54 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
kaMjaji Offline
Nduna

Soweto
ERio ngiyakukwazi topi. Hantsho kwakuhlala amabachelor?
Epark sbali ungakhulumi. Kanti yindaba odade babekhuluma lawe Epark but during the day babengabambeki topi? hk hk hk

#25833 - 05/01/05 01:39 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
soweto Offline
Sikhulu

hk hk babewita epark ngoba beqava ukuthi kumnyama omebraz babo abasoze bekuqave,
lawe wake wahlala e rio yini hk hk

#25834 - 05/01/05 03:07 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Dokotela Offline
Nkosi

Registered: 05/11/04
Loc: Emkhathini
Mina ngangithanda okwemizi, ngingubaba, siyabe sithanda ukudlala lamankazana. hk hk.

Umalalisa, ngangi mncanywa blayind sasimdlala lengidla wayawaya. Amazwane aphela ngesikhathi sika malalisa.

Ngake ngajoyina iTeam yebhora, okuthwa yi "Young Blood", ngubani oyaziyo. Ngaphanga ngaphuma, ngoba itraining yakhona yayinzima blayind and impintshi zazi kantsha blayind.

Uski lo nayo, ngangihlala ngidliwa so ngangingagcwali ngaye. Kodwa ngangithanda idraft.

Ngangithanda islagi blayind.

#25835 - 05/01/05 03:30 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
NTSHONTSHO Offline
Sikhulu

I YOUNG BLOOD HK HK HK HK ,DOKOTELA,O COACH BAKHONA KUNGAWINWA BABESIYABUTHUZA KO MAZAIWANA.NGIKHUMBULA SISATHANDA UKUYA BHUKUTSHA E SWIMMING POOL YE LUVEVE,SITHI SIPHUMA SIBAMBE U GQU LAMA FROZEN.NGANGINGAWA ZONDI NJE AMA TRUNK ABO ABHALWE LV PHAMBILI,OWAWUWABHADALELA NXA UKHOHLWE I BHULUGWE LOKUBHUKUTSHA NGALO.

#25836 - 05/01/05 03:46 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
NTSHONTSHO Offline
Sikhulu

AKULANTO EYAYIMNANDI NJENGOKUTHI UPHUMA E SWIMMING POOL UNGENE E STADIUM MAHALA NGOBA AMASANGO ESEVULIWE.UZATHOLA ABANGENE MAHALA SOKUYIBO ABATSHELA ABANYE UKUTHI YINGAKINGAKI KUMBE NGUBANI ODLALA KUHLE NGALELOLANGA.

#25837 - 05/01/05 05:48 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
soweto Offline
Sikhulu

majida lisayazi imota eyayihamba enkomponi ibizela amathambo, wawuthi nxa ungabaweza amathambo bekuweze imali, 1kg mathambo wawujuma 8cents hk hk hk and then kwaba labotopi bama mbodlela ababekwantsha bebizela besithi mambodleeeeeeeeeeeeeeeela hk hk hk

#25838 - 05/02/05 05:30 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Dokotela Offline
Nkosi

hk hk Ntshonstho, yaa uyiboyz ye loxion. Ugqu le frozen kwakuyinto ebhaya. Into eyayibhowa yikuthi ngaze siwine kwakufanana, no geje. Sasiphongudla ama orange kuphela. Eswimming yesveveni ngake ngangena enkingeni ngize ngi jampele ku mam6, mina nginga qavi uku swima. Smoko baba, ngaphumputha ngaze ngaphuma.

Mina into engifisa ukuyithola ngama lucky-packet, ayele thoyi phakathi. Sasiwathenga ko Mazaiwana. Ko mazaiwana khathesi, akusa kuhle njenga kudala.

Ngangi blayind, nge slagi le ngqobe.

Umalalisa laye ngangi burara ngoku paya.

Ngubani owake walungisa ma Khayinti? "kite".

Emjingweni ke?

#25839 - 05/03/05 12:32 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
NTSHONTSHO Offline
Sikhulu

MANJE DOKOTELA NGANGIBUYA KUBI NGO SPIRIT,I FLIPPER YAKO MKHONTO OWAWUSITHI UNGAYIDLALA UBONE ISIBHALE TILT,HK HK HK HK.KUDALA SASIDLALA EYINYE I GAME OKWAKUTHIWA NGU KISS,NGINGAKUTHOLA UNGABHALANGA U KISS ESANDLENI NXA UYINKAZANA KUZAMELE UNGITHI OKUYIKHISIMUSI.AKULANTO EYAYIMNANDI OKWEDLULA UMAGIJIMISANA EBUSUKU LABOSISINYANA NXA ABADALA BEVAKATSHELENE BEXOXA ENDLINI.KUZAGIJINYISWANA OKWEMIZUZU ETHILE UBONE SOKUNYAMALALWA NGABABILI NGABABILI EZINGADINI,HK HK HK HK

#25840 - 05/03/05 12:41 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Mabila Offline
Nkosi

Registered: 05/14/04
Loc: Ayowa
Abazingeli by nature hk hk hk

Thina sasikhaliswa ngabafana esikolo besifakela izibuko ngaphansi kwama uniform. Uzwe kuphela sebedubuka ngohleko. Sasibaceba bapanitshwe babuye baphenduke futhi bezokhwitshiza kakutsha......uthi alizwa yini lina miduna hk hk hk!

#25841 - 05/03/05 10:21 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
kaMjaji Offline
Nduna

Soweto
eRio angihlalanga sbali ngangidlula ngiyiboyz sisiya ebhayi esTshobaneni.
Umbejo thina sasivalisa epark yeMpoes. Sisuka ekuseni ngekhaya sisiya ebhayi then kumbeji. Then ntambama sekungugqu ETotali.
EFethi ke lalihamba yini bafethu? Kwakucina sokublayind iboyz sezifuqana ngendaba zabosisi.
Mabila
Mina eyama mirror angizange vele dade!

#25842 - 05/04/05 12:33 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Dokotela Offline
Nkosi

Hk hk eyama mirror, ngaka ngayi atha. Kodwa njenge boys ye science, ngenza okuyi telescope kwami okwakulama magnifiers, le mirror ukwenzela ukuthi opoyintelwayo angazi ukuthi ngi bheke kuyena. [Cool] Ngangena esmokweni, amankaza wonke angizonda ngenxa yakhonokho, ngapanitshwa kubi, ngayangeka blayind. UBhebhe (eMazwi) nguye wangi bhulayo. [Mad]

Ntshontsho, wena uyi boyz yema eriyeni. lami ngamdlala uKISS blayind. Kodwa ngangithanda umacatshelana we two-by-two. Lapho sasivaya siyecatsha lama nkazana. Okulandelayo uyazi lawe.

Ngubani owake wagida ispantsula? Mina ngangi blayind.

#25843 - 05/03/05 03:19 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Maqhamehlezi Offline
Nduna

Registered: 08/05/03
Loc: Emzini wezi-Nkonjane
Dokotela,Bambilitshe,Ntshontsho

Bafethu i swimming pool ye luveve hk hk hk,liya mkhumbula umama loya owayengu cashier uNa-Botshi(umuyi),ulife guard uNgwenya (umuyi) no Masuku owaye bheka impahla zaba swimayo, wayencweba blayindi ma ungakhohlwa i number.Kanti ama chips lama fat cook ako Nyaguze after ibhora le swimming kumbe ama glukhosi lisawakhumbula?

majita lalihamba yini ukuya thiya inhlanzi kokaMbanje lako apole apole?What about ukuyadlalela e mayini ayeyingeva kweLuveve Secondary, eNkwalini.Lokuyazingela e East Stead kudliwa lesosithelo abathi ngumkumbamkumba.

#25844 - 05/03/05 04:51 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Dokotela Offline
Nkosi

Hk umdala nalwana wokuncweba eswimming ngangimzonda blayind. Mina ngangihlala ngi khohlwa i number.

Ngubani owake wadla ama chips ako sun-flower, amnandi blayind.

Ngihle ngakhumbula "amaKhefa". Kahthesi sokulabo Nandos, thina kudala umasalu waye hamba lathi singene ekhefa sidle amaTshiphsi le khokho. Sithi sisuka khonakho asithengela ama frozeni labo mbolile.

umafenda khathesi ungeze uvaye laye ekhefa. hk hk hk. Ngifuna ngike ngikwenze khonokho, ngivaye lo mafenda ku Lobengula street eNtepeya Restuarant.

#25845 - 05/03/05 04:54 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
iBoyz yezkweyeni Offline
Ngqwele

Registered: 11/07/01
Hola-hoops bo skara! Mina bengiyi ntshantshu ku "tap-tap" and bengifika kubo 300 in one go baze bakhalale abanye.
Laze langikhumbuza enkomponi. Ngubani u Mayor we Mpoyez these days?

#25846 - 05/03/05 06:01 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
malimaza Offline
Sikhulu

Registered: 05/01/03
Loc: emqansweni wakofambeki
Wangiqamba ngako sunflower mina ngangijwayele ukuthenga amatshibilika lama meatballs ngibesengi ngenja e elite 400 lase cest kwakhona ekine 600 lase 7arts.

#25847 - 05/03/05 06:30 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Bhudaza Offline
Ndunankulu

Registered: 11/09/02
Loc: Byo, Mthwakazi
For some strange reason, lamhla ngizibone sengilola i penseli nge reza. [Big Grin]

Phela mina kudala kwami i kalsi yonke yayilolisa kimi ama penseli. Ngibatshayele nge reza icije ize yedlule eyo mtshina woku lola!

#25848 - 05/03/05 06:49 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Msupatsila Offline
Ndunankulu

Lapha ngamaborn lokitshi wodwa kutsho ukuthi yimi ngedwa owakhulela komnyamubambile.

Mina ngikhumbula sisiyageza emfuleni sihamba sibophelele amathawulo emakhanda, sifake okuyisitiki komantshisi emlonyeni. Bafowethu kwakukuhle. Amathawulo akhona kwakungayisiwo mathawulo, kwakuthiwa ngamawesi amalembu lawana asetshenziswa emanda. Nxa ungabona ezakho zidlula ezibayeni ubonakale usithi ususiya dinga inkomo, kumbe wena nxa ungadlula phambili kwangakibo, uyabonakala esethwele inkonxa yamanzi ubekwazi ukuthi obekurongo sokuright.

Ukugola amacimbi, ukubamba ikhuba lenkabi, hatshi elamadonki. Umasantsho ekuvusa ekuseni, esebone indonsakusa uzwe kuthiwa hambani liyebopha khonapho wena uyabe usanda kungena uvela endaweni zakho zovalo.

Abazi umkumbi kabaphakamise inyawo? Ngathi ngiyafika koBulawayo ngezwa kuthi sokuthiwa yiMarula eish kwakumnandi okungumkumbi wena. Unathe udakwe uze uzibhobozele hk hk hk

Phela ekhaya kwakutshaywa itiye ngamagwadla isinkwa wawusibona nxa kungathi kube lomunye ovela edolobheni, uthole amagwadla, kumbe nxa lilenhlala litshaye itiye ngamazambani.

Ngisakhumbula sibili.

Uthi uyafika edolobheni uzwe okungabafana kwelokitshini kusithi jeki ukhayekile eish

#25849 - 05/03/05 07:27 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Sibambamahawu Offline
Ndunankulu

Registered: 05/04/04
Loc: KwaGodlwayo
Msupatsila
Wena sibambe yinye, nami ngisakhumbula ngolunye usuku lapho engahamba endaweni zami manje kwakungalalwa ubusuku bonke, manje ngaba lomnyama (black) ngazumeka kuvele sekuzokusa, kanti nesithandani sami laso sizumekile, ngithe uma ngithi phapha ngezwa umasalu wentokazi esthanyela phandle. Ngenhlanhla indlu yakubo ibe ilamawindow amakhulu, ngahle ngaphula ngalo. Ngithi uma ngifika ekhaya ngavele ngaziyela esibayeni senkomo, ngenza sengathi bengiyebheka ukuthi azifohlanga yini. Ngithe uma ngifika ekhaya ngiztshayela umlozwi umasalu wangiqanga ngokuthi ngibuyaphi mina ngathi esibayeni. Wavuka ngolaka wathi ngithi ulele ngaphi? Lapho ngavele ngaphelelwa.

#25850 - 05/03/05 07:33 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Dokotela Offline
Nkosi

Hk Hk uyang'chaza nfanekhaya. Angitsho ukuthi mfane khaya ngoba wakhulela ekhameruni, hatshi ngitsho ngoba uyacava ifokolo ezitswempi. Ungichaze nge skorobho elali thawula ngaso. hk hk.

Thina sasigqoka ilembu elibhalwe Superman, uhle uzizwe njengaye yena sibili. Sasisa bukela oT.J. Hooker labo Manimmal.

Mina ngangivaya ukuya bona ingongreni emadeni, singavala izkolo. Kwakumnandi ekhameruni, kodwa ngangi ngangi ngavayi emasimini, ngaphandle ukuya kudla imfe loku tshontsha imbambayila.

#25851 - 05/03/05 07:36 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Dokotela Offline
Nkosi

Mtsupa, asinhlamba yini isigetsha yakho jaha? Chasisa, thina sesi gaya amahora.

#25852 - 05/03/05 08:40 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Mabonwabulawe Offline
Ngqwele

mina ngikhumbula ukuthiya inyoni ngenofi,eyedrubusi, iskondekonde neyomnhlonhlo.
Abanye babethiya ngegxosa, enyoni zidabule zisadabula.
inofi yesikondekonde kwakuyibhoza, ahlale amatshivovo ayi10 ngesikhathi esiyi one uwabambe wonke..........
awu madoda

#25853 - 05/03/05 09:35 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Sibambamahawu Offline
Ndunankulu

Registered: 05/04/04
Loc: KwaGodlwayo
Ncomanzi
Sengathi uyiShangane elilezitho ezinde zomzimba, uma uyinsizwa kusho ukuthi abosisi bayakholisa impela, kodwa uma ungusisi angazi noma uzobe ulokhe ubizwa ngolezitho zomzimba ezinde.

Ake ungichathekele, ngizwa kuthiwa intombi zangakini azikhombi omunye umhlobo, kungabe liqiniso na lelo?

Waze wangithatha wangibeka ndoda, ukuthiya inyoni bekuyinto yami. Uyabona insizwa ebezinde njengawe bezithi uma sezigijima, zibathazela ngamagxathu amakhulu zithi zifika inyoni lazo "zidabula". We Jobe usho ukuthi insizwa lapha enkundleni ziyalazi leligama ukuthi lichaza ukuthini.

#25854 - 05/03/05 09:43 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
NTSHONTSHO Offline
Sikhulu

HA HA HA HA HA [bigcry] [bigcry] [bigcry] [bigcry] [bigcry] NTEPEYA RESTAURANT "BOUGHT TODAY DELIVERED YESTERDAY" HA HA HK HK HK HK HIC HIC.MINA E EASTADE NGANGIVAYA NGISIYA JIKIJELA AMADADA,UMKUMBAKUMBA LOKUQALA AMA RANGER.KANTI KHONOKHUYANA KWAKUNGAMABHIZA KUMBE IMBONGOLO.

#25855 - 05/03/05 09:46 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
NTSHONTSHO Offline
Sikhulu

SINGAKHUMBULA SIKHUMBULE IKUDALA YETHU KODWA ONGAZANGE ABE NGUBABA EMATOPENI,WELL AH ASAZI.KULENTO NJE EYODWA ENGITHI NGINGAYIKHUMBULA NGIKHALE,LEYO YINJEKISENI EYAYIHLATSHWA KU GRADE 6,UBUHLUNGU BAKHONA. [Mad] [Mad] [Mad] [Mad]

#25856 - 05/04/05 03:21 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
zwide Offline
Ngqwele

Registered: 02/01/05
Loc: Lobengula
Hatshi ke lingibulele ngokukhanuka izinto zekhaya.....Kwakule Pie(Chicken Mushroom) yako Oriental......... [Big Grin] [Big Grin] Angisakhulumi ngamatshibilika ako Sunflower...

But mina ngikhanuka Uxhakuxhaku lomkhemeswane... [clap] [clap]

#25857 - 05/04/05 07:32 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Dokotela Offline
Nkosi

Ya ngiyayi khumbula leyo Chicken pie. Ngangithanda kakhulu iChicken mushroom yako Orientals, kumbe ama subs ako Haefelis.

Ntshontsho, uyayicava iNtepenya restuarant hk hk. Islogani sabo ubesazi.

Ungakhuluma nge jerksen hk hk, eish smoko baba. Lami ngangi nga ncanywa ijerksen, ngangi ngakwaazi ukuthi kuzamele lami ngibahlabe later.

Kule boyz engangifunda layo eyayi hlala igcolisa amabhuku. Wawuthola amafutha, umsobho ebhukwini. Yayikhava amabhuku ngephepha lekhakhi elesikwa sako lobels, elitshwabheneyo angathi belihlafunwa yidonki.

#25858 - 05/04/05 09:15 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Msupatsila Offline
Ndunankulu

Ndoda ungabokhuluma nge jekiseni, ah ah ah leyonto angifuni lakuyizwa topi. Ubone unesi ekukhipha ibhulugwe, ehlikihla ngespirit, ebeseyihloma ngapha ngemuva, hatshi yisihluku lesiyana.

Ijekiseni???, uncengwa ngamsweets.

Amachingamu alemifanekiso yabadlali benguqu ngubani owayeyikolekita? Besekubuya amapikitsha ebhola emdulini kanye nyemabhukwini.

Uqeda esikolo awuzange usale le autobio elempintshi zakho na? Mina ngizafukula eyami ngilibalele.

#25859 - 05/05/05 01:34 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
NTSHONTSHO Offline
Sikhulu

AKULANTO E BOARDING ENGANGIYI ZONDA NJENGE VIKI YAKUQALA IZIKOLO ZIVULIWE.UZEZWA UMBALISI ESESITHI BHALANI I COMPOSITION ETHI "ENGAKUKHOLISA NGEKHEFU",KUZATHI KHONAPHO LOWE ENGLISH ATHI WRITE A COMPOSITION ABOUT WHAT YOU ENJOYED DURING THE HOLIDAYS.

#25860 - 05/05/05 06:30 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Msupatsila Offline
Ndunankulu

Kambe bangaki abasakhumbula i terror 10 hatshi bengingakafiki ku Casper umfana we Star Force? Uyazi wawusizwa kungatsho ukuthi uhambe elokitshini ngoba indoda lezyana zingayenzi

#25861 - 05/06/05 04:40 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
BhudiMathawuzeni Offline
Ndunankulu
*

Registered: 03/06/03
Loc: toronto/canada
ngikhumbula e eboarding nge friday hk kwakule slogan esithi''''LAMUHLA YI FRAYIDEYI LO***** SIYADLA''
lapho ama titsha wonke ayabe sevyile etown sesizibambil;e thina omaquzi be mission.

#25862 - 05/07/05 03:05 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
zwide Offline
Ngqwele

Registered: 02/01/05
Loc: Lobengula
I had to add this....Ngikhanuka isinkwa sako Downings...loLobels wake waduma nxa ungamthenga etshisa kudala....hk hk hk...ilayini inde uzonde nxa bekuthumile ngoba uzalayina... [banghead] kwakubhowa ukulayina.....

Umhiqo madoda umhiqo...for anyone ongangilethela umhiqo..... [Big Grin] [Big Grin] [Big Grin] USD$1000 for a cup...ohhh i miss home.... [banghead] [banghead] [banghead]

#25863 - 05/07/05 10:26 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Dabukamhlaba Offline
Nduna

Registered: 04/30/04
Loc: RSA
mina ngikhumbula ngingakalazi idolobho ngitshona ngihambiswa ku lobengula street kuphela.sasihamba silandela inyawo zikabhudi...phela nanko sasi hamba silunguza emawindini.......mamo silahleke imihlolo sesilandele inyawo ezi wrong umuntu esekhone kudala.

ngikhumbula lokuyathenga lokuyathenga inkumane emnkambo....hk hk hk

#25864 - 05/07/05 06:22 PM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Mabonwabulawe Offline
Ngqwele

mina ngikhulele emakhaya(kwanjayiphume),So, inkumbulo yami ikhonale ko'khwezela ngapho'.
Obhuti bebesininda ngesagenama endaweni ezisithekile bethi sizozibona sesifana nabo i.e sesibakhulu.Kodwa ukuluma okwakulandela lapho, ngiyakutshela, ngisho uNcomanzi,sasiziginqa othulini wenwaye kodwa kwale kuluma.
kukhona isihlahla ababethi nguMveba kwakuthiwa ungagcaba isitho sobaba ngomhluzi wezithelo zaso uzoba yibhoza. solinganisa silinganisile nontanga kodwa kungenamahluko.
ukubulala izibele(amabele abesilisa), uncweba ngempintshisi kuze kufe isigadla esisuke sesikhona, angazi ukuthi konke lokhu kwakuba nemiphumela yini noma kwakwenzelwa ukuthi sizicabange njengamajida sonke isikhathi singabi 'gay'.
akenisho bezempilo, izibele zeboyz ungayeka ukuzibulala zigcina sezingamabele anjengo wosisi ngempela?
isitho sona, kwakusiza yini ukugcaba ngemihluzi lena?

#25865 - 05/08/05 11:55 AM Re: Down the Memory Lane (Ngisakhumbula)
Spade omnyama Offline
Sakhamuzi

Registered: 09/26/04
Loc: New Zealand
Lami ngiyayikhumbula itshongo.EMakokoba sasiyithenga e khefa, koSotsha.Ende yayimnandi!!!

Page 1 of 4 1 2 3 4 >

Moderator:  Jakalas 
ShayaFM
Shaya FM is currently OFF AIR. Sorry to disrupt your listening. Your favourite radio station will be back on air ASAP!
New Topics
May
Su M Tu W Th F Sa
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Top Posters
Mabila 2123
Zwangendaba 1391
Dokotela 1298